• idag
  4 apr
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  5 apr
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  6 apr
  12°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  7 apr
  13°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 apr
  12°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Bank bidrar med 1,5 miljoner till ideella föreningar

Nyheter | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Håkan Nordblad, vd för Westra Wermlands sparbank ger nu ut 1,5 miljoner till ideella föreningar i länet.
Foto: Hans-Åke Henriksson
Det är oroliga tider i spåret av coronavirusets framfart. Nu väljer Westra Wermlands sparbank att stötta de ideella föreningarna i Värmland.

Totalt kommer banken att bidra med 1,5 miljoner kronor i föreningsbidrag till de föreningar som har drabbats av extra kostnader på grund av coronaviruset. De skriver i ett pressmeddelande att allting står på hemsidan hur föreningarna ska gå tillväga för att ta del av pengarna.

– Sparbanken är en stor och stolt sponsor till föreningslivet och olika projekt i Arvika, Eda och Årjängs kommuner. Då vi vill vara en stöttepelare både i bra och dåliga tider har vi tagit ett initiativ som vi hoppas kan underlätta för många drabbade föreningar i denna extrema situation. Det här beslutet visar att vi är en bank som är stöttar i både med- och motgång och det är jag som vd extra stolt över, säger Håkan Nordblad som är just vd på Westra Wermlands sparbank.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.