LIVE-TV: Karlstads kommun håller presskonferens om coronaviruset

Nyheter | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Karlstads kommun håller pressträff där man ger en nulägesbild och presenterar åtgärder för att stötta de företag som drabbats av effekterna av coronaviruset.

Pressträffen inleds klockan 11 på onsdagen och medverkar gör Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande, Linda Larsson (S), förste vice ordförande i kommunstyrelsen, Frida Pettersson (C), kommunalråd och ordförande i tillväxtutskottet samt Ulf Nyqvist, kommundirektör.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.