Hoppa till huvudinnehållet

Ny utbildning på universitetet

Publicerad:
I höst startar ett nytt masterprogram vid Karlstads universitet.
I höst startar ett nytt masterprogram vid Karlstads universitet. Foto: Peter Bäcker

I höst startar ett nytt masterprogram i innovation och tjänsteutveckling på Karlstads universitet.

– Programmet är ett sätt för oss att ta till vara på den världsledande forskning vi har inom tjänsteutveckling och innovationsstyrning här på Centrum för tjänsteforskning och få ut den i utbildningen, säger Antii Sihvonen, lektor i företagsekonomi och programledare för den nya utbildningen, i ett pressmeddelande.

Utbildningen är tvåårig och forskningsförberedande och riktar sig till dem som har civilingenjörsexamen, alternativt är högskoleingenjörer med kompletterande utbildning. Sista ansökningsdag är 15 april.

Artikeltaggar

KarlstadKarlstads universitetSkola och utbildning

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.