Kvadraten flyttar utställning med Gauthier

Nöje/Kultur | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Marie Gauthier.
Foto: Helena Dahlgren
På lördag skulle en utställning med konstnären Marie Gauthier ha öppnat på Kvadraten i Kristinehamn. Den flyttas nu till våren 2021.

Det är Kristinehamns konstförening som i samråd med konstnären tagit beslutet att skjuta på utställningen till nästa år på grund av läget med coronaviruset.

I Arvika kommer Rackstadmuseet tills vidare enbart ha öppet lördagar och söndagar.

– Anledningen till detta är framförallt att skydda våra ideella medarbetare som arbetar i reception och butik. Nästan samtliga av dessa ingår i den riskgrupp som Folkhälsomyndigheten rekommenderar att avstå från alla onödiga sociala kontakter och vi vill inte riskera deras hälsa, säger Rackstadmuseets chef Anneli Strömberg i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.