Branäs bästa skidort – för trettonde gången

Turism
PUBLICERAD:
Bästa skidort för barnfamiljer, för trettonde gången.
Branäs befäster sin topposition bland landets skidanläggningar.

Det är dessutom sjätte året i följd som Branäs tilldelas utmärkelsen, som röstas fram av barnfamiljerna själva genom ett betygssystem på barnsemester.se.

– Det känns fantastiskt och det bästa är att det är gästerna själva som har röstat fram oss. Stort tack till alla som har röstat. Det är ju även ännu ett tecken på att vi har haft en riktigt lyckad säsong, trots den milda vinter, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen, i ett pressmeddelande.

Branäs vann i år utmärkelsen före Säfsen och Idre fjäll.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.