• idag
  17 jan
  -11°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  -4°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Första från Kristinehamn smittad av corona

Nyheter
PUBLICERAD:
En anställd i Kristinehamns Conferencecentres lokaler är coronasmittad.
Foto: Mats Zetterberg
Kristinehamn har fått sitt första fall av konstaterad coronasmitta. Det är en anställd på restaurang Mat i din Vardag i Kristinehamn Conferenscentre som är drabbad. Restaurangen är därför stängd tills vidare.

På Kristinehamn Conferenscentres, KCC:s, facebook förklarar de att stängningen beror på personalbrist.

– Den bekräftat smittade har inte rört sig i lokalerna, när denne haft symptom. Vi bedömer därför smittorisken som väldigt låg för våra gäster. Som en extra åtgärd kommer vi under torsdagen att sanera lokalerna, står det bland annat.

Konferensverksamheten är däremot öppen som vanligt. Mat och fika kommer att tills vidare levereras av Stadshotellet och Restaurang Axel.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.