Vi skapar stämningen på Ängevi

Insändare
PUBLICERAD:
"Killarna i A-laget uppskattar att vi trummar på matcherna, det gör även Forshagas J20 och J18".
Foto: Jessica Gow/TT
Vi läser i insändarna i VF att folk stör sig på att vi trummar på hemmamatcherna för Forshaga i hockeyettan och Forshaga J20.

Vi börjar ledsna på detta nu och tycker att det får vara nog med allt gnäll. Om vi trummar och folk stör sig så kan dom ju flytta på sig eller skaffa öronproppar. Vi skapar ju stämningen på Ängevi – eller folk kanske vill att det ska vara dödstyst på matcherna?

Vi är besvikna just nu för att det klagas. Inga trummor, inga fans! Vi är på Ängevi för att det inte ska vara dödstyst utan en bra stämning. Killarna i A-laget uppskattar att vi trummar på matcherna, det gör även Forshagas J20 och J18.

Men vi kanske bara ska heja fram fotbollen i stället, eller vi kanske stör där också, vem vet. Och om folk gnäller om att det ska vara tyst på ishockeymatcherna så ska man ju klaga på Färjestad och BIK Karlskogas klackar som också har trummor, men det är inga som klagar på dom utan bara på oss. Nu får det räcka, punkt slut.

Mvh,

Christian och Emil

Forshaga Ultras

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.