FBK Karlstad förlänger med skyttekung och speldirigent

Fotboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Erik Vennberg och Simon Molander förlänger sina kontrakt med FBK Karlstad.
Foto: Oscar Gustavsson
FBK Karlstad har förlängt med två nyckelspelare. Det handlar om anfallaren Simon Molander och mittfältaren Erik Vennberg som även nästa säsong spelar i klubben.

På fredagen presenterade division 3-klubben FBK Karlstad två meriterade kontraktsförlängningar. Anfallaren Simon Molander som anslöt från Carlstad United inför förra säsongen har förlängt sitt kontrakt med ytterligare en säsong. Mittfältaren Erik Vennberg är klar för sin femte raka säsong i FBK Karlstad och även han har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år.

"Jättekul att dessa två väljer att fortsätta då de är otroligt viktiga för vår unga trupp både på och vid sidan av planen", skriver klubben på Instagram.

Molander blev lagets och hela seriens skyttekung säsongen som gick.

"Simon Molander blev seriens skyttekung förra året med 22 fullträffar. Fysisk forward med fantastisk kvalitet i sina avslut", skriver klubben om Molander.

Vennberg har sedan han anslöt 2016 styrt mittfältet i FBK Karlstad.

"Erik Vennberg är den store speldirigenten som styr mycket av tempot i matcherna. Hamnar aldrig i tidspress och väldigt fina passningsfötter", skriver klubben.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.