Torsby bostäder topp tre i Sverige

Nyheter
PUBLICERAD:
Personalen och dess service får goda omdömen från Torsby bostäders hyresgäster.
Foto: Torsby kommun
Torsby bostäder har nöjda hyresgäster.
En undersökning gjord av Aktiv bo bekräftar det, Torsby bostäder är nämligen ett av de tre bästa bostadsbolagen i Sverige.

Det kommunala bostadsbolaget har i kategorin Service till lokalhyresgäster nominerats som ett av tre bostadsbolag i Sverige – de andra två är Kumla Fastigheter AB och Ovanåkers kommun – där vinnaren avslöjas den 6 februari.

Undersökningen baseras på den enkät som Torsby bostäder gjort tillsammans med Aktiv bo vilken alltså visar på fina resultat.

– Vi är glada över de fina betygen vi fått, och ser förstås med förväntan fram emot hur resultatet står sig mot de andra bostadsbolagen. Men oavsett hur det går, är vi glada för de fina betyg våra hyresgäster gett oss, säger vd Håkan Laack i ett pressmeddelande.

– Det lönar sig att ha nöjda kunder. Det gäller oavsett om man förvaltar bostäder eller lokaler, har vakanser eller allt uthyrt, om man ska bygga om eller bygga nytt.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.