Arvika föll i svängig match

Innebandy
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Markus Öhlin och hans Arvika vann skottstatistiken, men förlorade matchen hemma mot Kumla under lördagen.
Foto: Linus Carle
Det såg länge lovande ut för Arvikas innebandyherrar i lördagens möte med Kumla.

Hemmalaget gjorde nämligen första periodens enda mål och efter drygt tre minuters spel i mellanakten kom också 2-0. Därefter, vid halva matchen spelad, vaknade dock gästerna. De såväl reducerade som kvitterade och tog ledningen inom loppet av sju minuter. Men Arvika hann utjämna och bäddade för en vidöppen tredje period, där bortalaget avgjorde efter två minuter. Matchen slutade 3-4.

Målskyttar, Arvika: Henrik Lindh. Emil Sjöberg och Petter Johansson.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.