• idag
  29 mars
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  30 mars
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  31 mars
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  1 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  2 apr
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Om drömlika bieffekter och sanslösa nätter

Krönikor
PUBLICERAD:
I drömmarnas värld är allt möjligt. Tro mig, jag vet.

De antidepressiva jag käkat i snart två månader har visserligen skänkt ett välkommet kroppsligt lugn om dagarna, men en av bieffekterna är att huvudet varvar upp på nätterna i stället.

Jag har varit militär under flera olika tidsepoker, någon sorts idrottsproffs, har letat högst oklara saker i både tid och rum (ofta i slalombackar eller andra kuperade områden) och stött på i stort sett samtliga människor jag någonsin träffat i olika sammanhang.

Det har varit översvämningar, snälla spöken, förvånansvärt mycket journalistik och svårigheter att hålla deadline, inomhusgolf och min personliga favorit när jag som kvinnlig pilot kraschade bakom fiendens linje. De anföll med stora snöbollsslungor, jag lyckades mot alla odds ta mig tillbaks till vår jättelika bunker som huserade en fullstor fotbollsarena i mitten där svenska landslaget spelade inför fulla läktare varpå bunkern varslades om anfall av en slags flytande massa.

Men mestadels har det varit ofattbart konstigt och märkligt och jag har både en och två gånger vaknat och undrat vad i h-vete det egentligen är som försiggår bakom pannloben.

Återstår att se om det ger med sig, annars blir det spännande att se vad som händer kommande natt.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.