Nya spår i jakten på Tage

Nyheter
PUBLICERAD:
Den 3,5 år gamla flatcoated retrievern Tage stals utanför Mitticity under tisdagskvällen.
Foto: Privat
Sökandet efter hunden Tage fortsätter. Den senaste informationen som har kommit in är att han syntes på en buss mot Slottsbron under tisdagskvällen.
– Vi är i Grums nu efter senaste tips, skriver matte Emelie Danielsson i ett sms till VF på onsdagsmorgonen.

Det var i samband med att Emelie Danielsson snabbt skulle gå in och handla på en butik vid Mitticity som hon band fast sin hund Tage utanför entrén. När hon kom ut tio minuter senare var han spårlöst försvunnen.

– Jag sprang omkring som en tok. Det kändes som han bara var spårlöst försvunnen. Alla kompisarna ställde upp och det känns som om vi har letat i hela staden – på Våxnäs, i Mariebergsskogen och på Herrhagen, berättade hon under tisdagskvällen.

Snart fick hon höra att flera personer sett hur ett yngre par släpat i väg hunden bort mot Espresso house och Pinchos. Några trodde att paret hade tagit tåget till Oslo.

Sökandet efter Tage pågick under hela natten och på onsdagsmorgonen hade man fått in iakttagelser om att både paret och hunden hade synts på buss 801 mot Slottsbron. Denna avgick från Karlstads busstation vid 18.55. Man vet att paret satt kvar i alla fall fram till hållplatsen i Orrby, men ska alltså ha klivit av någonstans mellan Orrby och Slottsbron.

Har ni gjort viktiga iakttagelser finns kontaktuppgifter till Emelie i inlägget här nedanför.

Texten uppdateras under dagen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.