• idag
  7 juli
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 juli
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Värmländskan kan bli ”Årets fan”

Ridsport
PUBLICERAD:
Elin Sundqvist är finalist i tävlingen Årets fan.
Elin Sundqvist från Karlstad är en av finalisterna i kategorin Årets fan 2019 som presenteras av Unibet. Detta för hennes imponerande engagemang i ridklubben Sun City Westernriders.

Nomineringen lyder: "Elin gör ett fantastiskt jobb som eldsjäl i vår förening och hon är vårt allra största fan. Elin är det största fanet av Westernridning du kan hitta och hon är mycket engagerad i att arrangera tävlingar och jobbar för att westernridningen på alla nivåer ska gå framåt. Sun City är en liten förening men med Elin så känns vi som den största"

Vinnaren av de tio finalisterna i respektive kategori erhåller ett pris till värde av 10 000 kronor till sig själv och får dessutom skänka material till ett värde av 20 000 kronor till sin förening. Vinnare i respektive kategori utses i början på januari.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.