Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt direktflyg till Gran Canaria från Karlstad

Publicerad:
Flygresorna från Karlstad till Gran Canaria är populära.
Flygresorna från Karlstad till Gran Canaria är populära. Foto: Håkan Strandman

Det kommer att bli fortsatta flygresor till Gran Canaria från Karlstad även nästa vinter.

– Vi är enormt glada över att Ving valt att fortsätta med direktflyg till Kanarieöarna från Karlstad Airport även vintern 2020/2021, säger Hans Wennerholm, VD Karlstad Airport, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Vinterresorna till Kanarieöarna vet vi uppskattas mycket av värmlänningarna, speciellt när man kan flyga direkt från Karlstad. Vi hoppas resenärerna är fortsatt trogna sin egen flygplats. Det är en förutsättning för att vi även fortsättningsvis kan bibehålla ett brett reseutbud.

Resorna till Gran Canaria kommer att gå under perioden 19 oktober 2020-12 april 2021.

– Även om nästa vinter känns avlägsen vet vi att det är många som redan nu vill försäkra sig om vintersol nästa år. De bästa rummen på de bästa hotellen är dem som bokas upp snabbast. Så det gäller att vara ute i god tid. Vi ser en tydlig trend att många väljer resmål på närmare håll, även vintertid. Medeldistansresmålen lockar med Kanarieöarna i topp och därför känns det roligt att vi fortsatt kan erbjuda direktflyg till Gran Canaria från Karlstad Airport, säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef Ving.

Artikeltaggar

Gran CanariaHans WennerholmInrikes/utrikesKanarieöarnaKarlstadKarlstads flygplatsNyheterVing

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.