Hoppa till huvudinnehållet

Värmlänningen lämnar återbud till Tre Kronor

Publicerad:
Reporter Johan Ekberg
Johan Ekberg
johan.ekberg@vf.se
Simon Bertilsson.
Simon Bertilsson. Foto: Erland Segerstedt/TT

Det blir inget landslagsspel nästa vecka för värmlänningen Simon Bertilsson.

Tre Kronor meddelade på fredagen att den 28-årige backen, som till den här säsongen lämnade Brynäs för KHL-spel med Sotji, tvingas lämna återbud och i stället ersätts av Skellefteåbacken Arvid Lundberg.

I truppen till Channel One Cup återfinns tre Färjestadsspelare, Gustav Rydahl som debuterar samt Michael Lindqvist och Linus Johansson. Uttagen är även förre FBK-backen Mikael Wikstrand samt värmlänningen Henrik Tömmernes.

Artikeltaggar

Henrik TömmernesIshockeySimon BertilssonTre Kronor

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.