Moonica Mac - Övertygande känslostormar

Skivor
PUBLICERAD:
Moonica Mac.
Foto: Pressbild
Att lyssna på det här albumet är som att själv uppleva kärlekssorg och komma starkare ut på andra sidan. Det är tungt och vackert. Texterna är poetiska, fulla av igenkänning.

Med ett historiskt förankrat uttryck sjunger Lisa Brolander under artistnamnet Moonica Mac om ett bräckligt kärleksliv i samtiden. En tonsäker röst bär över tunna gitarrsträngar och luftiga stråkar. Det är naket och utlämnande och gör tidvis ont att lyssna på.

Men först och främst är albumet en hyllningssång till den egna styrkan och till den känslomässiga överlevnaden. När kärleken går sönder står hon kvar i sin egen säkerhet, stark och sårbar. För sig själv och för oss som hör musiken.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.