Hoppa till huvudinnehållet

Julutställning med KKV hos Konstfrämjandet

Publicerad:
Henric Erntsson, Ulrika Skoog och Margaretha Säfström från KKV Värmland.
Henric Erntsson, Ulrika Skoog och Margaretha Säfström från KKV Värmland. Foto: Privat

På fredagskvällen är det vernissage för Konstfrämjandets julutställning i Karlstad. 24 konstnärer som representerar Konstnärernas Kollektivverkstad Värmland (KKV) visar till och med 21 december verk under rubriken "Konst som klapp - grafik och skulptur till varje pris".

"En gemensam verkstad öppnar för möten mellan olika konstnärer och konstuttryck. I den energi som uppstår i dessa möten kan det oförutsedda och otänkbara få möjlighet att utvecklas. Ett vitalt kulturliv är positivt för hela regionen och ökar Värmlands och Karlstads möjligheter att profilera sig som kulturlän och kulturstad", står det i ett pressmeddelande från Konstfrämjandet och KKV.

Artikeltaggar

KarlstadKKVKonstfrämjandetNöje/Kultur

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.