Hoppa till huvudinnehållet

Grumsspelaren nobbade utlåning

Publicerad:
Jesper Appel valde att nobba en utlåning till Karlskrona.
Jesper Appel valde att nobba en utlåning till Karlskrona. Foto: Johan Ekberg

Grums lånade ut två spelare till allsvenska Karlskrona – det kunde ha blivit en tredje.

Men Jesper Appel ville inte.

– Jag ville vara klubben trogen, säger backen till hockeynews.se

Grums har säkrat en plats i Allettan och kan därmed avvara några viktiga spelare den närmsta tiden. Hockeyallsvenska Karlskrona har lånat in poängkungarna Pelle Hedlund och Jesper Norbäck för tre matcher.

Även Jesper Appel, trea i lagets interna poängliga, kunde ha lånats ut till samma klubb. Men det var inte 26-åringen, som spelade i allsvenskan med Västerås förra säsongen, så sugen på.

– Jag snackade aldrig själv med Karlskrona utan det var sportchefen i Grums som frågade om jag ville åka med Jesper Norbäck under en vecka. Jag funderade lite och kom fram till att jag har det bra i Grums och ville vara klubben trogen, säger han till hockeynews.se och fortsätter:

– Jag kände att det bara var tre matcher, att då röra upp det och komma tillbaka efter en vecka. Jag kände att jag ville göra klart det med Grums nu när vi har gjort det så bra. Fortsätter jag att spela bra kanske de vill ha mig igen. Jag är nöjd med beslutet jag tog.

Artikeltaggar

Grums IK HockeyIshockeyJesper AppelJesper NorbäckPelle Hedlund

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.