VF Hockey: "Därför vill jag helst inte döma Färjestad"

Ishockey
PUBLICERAD:
Värmländske SHL-domaren Mikael Sjöqvist gästar det senaste avsnittet av VF Hockey.
Foto: TT
Vilken FBK-spelare är en av de fyndigaste i SHL? Hur borde målområdet bedömas, enligt honom? Och hur fungerar det egentligen med kompensationsutvisningar? Sveriges bästa domare, Mikael Sjöqvist, gästar VF Hockey för att på ett öppenhjärtigt och ärligt sätt berätta om domarnas vardag i SHL.

Lyssna på podden här nedan eller sök efter VF Hockey i din poddapp i mobilen för att automatiskt få varje avsnitt nerladdat när de släpps.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.