Hoppa till huvudinnehållet

Anneli Snobl lämnar sitt uppdrag som regiondirektör

Publicerad:
Regiondirektören Anneli Snobl lämnar sitt uppdrag.
Regiondirektören Anneli Snobl lämnar sitt uppdrag. Foto: Helena Karlsson

Anneli Snobl, regiondirektör för Region Värmland, lämnar sitt uppdrag den 30 november.

– Anneli Snobl rekryterades som regiondirektör för att genomföra regionbildningen som trädde i kraft den 1 januari 2019. Hon har gjort ett bra jobb och har framgångsrikt bidragit till utvecklingen. Organisationen kliver nu in i nästa fas och vi har gemensamt kommit fram till att det kräver ett mer långsiktigt ledarskap, säger Fredrik Larsson, regionstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Anneli Snobl tillträdde som regiondirektör då Region Värmland bildades den 1 januari 2019.

– Det har varit en utmanande och stimulerande tid och jag är nöjd med det jag har åstadkommit och bidragit med. Att vara regiondirektör är en utsatt tjänst och organisationen står inför många utmaningar där ett långsiktigt ledarskap behövs, säger Anneli Snobl.

Artikeltaggar

Anneli SnoblFredrik LarssonNäringslivRegion VärmlandVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.