Bokbussutmärkelse firades i Torsby

Nyheter
PUBLICERAD:
Anders Gistorp, Svensk biblioteksförening och förra årets pristagare, Kent Jonsson från Kungsbacka, lämnade över vandringspriset i form av en bokbuss i trä till bibliotekschefen Agneta Strandberg och Jörgen Axelsson som kör bokbussen.
Foto: Berith Codner / Torsby kommun
Torsby kommun har prisats för sitt arbete med bokbussen och med ett kulturmingel förra veckan firades titeln "Årets mobila bibliotek".

Det gjorde man med tårta och underhållning i form av Kulturskolan, samt tal av bland andra Torleif Styffe, Bengt Berg och kommunalrådet Ann-Katrin Järåsen (S).

Anders Gistorp, Svensk biblioteksförening och förra årets pristagare, Kent Jonsson från Kungsbacka, lämnade över vandringspriset i form av en bokbuss i trä till bibliotekschefen Agneta Strandberg och Jörgen Axelsson som kör bokbussen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.