Hoppa till huvudinnehållet

Klar seger för Nilsby

Publicerad:
Foto: Peter Gustafsson

Topplaget Nilsby IK inkaserade under lördagen sin sjunde raka vinst när Kungälv kom på besök. Efter den första perioden ledde hemmalaget Nilsby med 2-0 efter två snabba mål i slutet av perioden. I den andra perioden var det gästerna som först fick spricka sin nolla innan Nilsby fick stor utdelning och kunde gå ifrån till 7–2. Sista perioden blev inte lika målrik men hemmalaget såg till att gästerna inte skulle få komma närmare. Matchen slutade 9–3.

Målen gjordes av, Simon Löfvenholm 2, Marcus Skager 2, Sebastian Lie 2, Viktor Elfman, Daniel Jonsson, Simon Åhlin,

Artikeltaggar

InnebandyNilsby IK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.