Hoppa till huvudinnehållet

VF Motor: ”Rally – amatörsporternas amatörsport”

Publicerad:

Citroën lämnar rally-VM och ursäktar sig med att det beror på att Sébastien Ogier lämnar stallet – det får Jan ”Flash” Nilsson att dra igång motorsågen rejält.Vi diskuterar även ett händelserikt formel 1-race i Brasilien, elmotorcyklar i MotoGP – och en häftig syskonkonstellation.

VF Motor: Kontroversiellt VM-avslut och Hamilton blir aldrig störstVF Motor: Världsmästare och heta nyheterVF Motor: Så blir F1 bättre – fem enkla steg

Artikeltaggar

Jan NilssonMotorsportSébastien OgierVF Motor

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.