VF Motor: ”Rally – amatörsporternas amatörsport”

Publicerad:

Citroën lämnar rally-VM och ursäktar sig med att det beror på att Sébastien Ogier lämnar stallet – det får Jan ”Flash” Nilsson att dra igång motorsågen rejält.Vi diskuterar även ett händelserikt formel 1-race i Brasilien, elmotorcyklar i MotoGP – och en häftig syskonkonstellation.

VF Motor: Kontroversiellt VM-avslut och Hamilton blir aldrig störstVF Motor: Världsmästare och heta nyheterVF Motor: Så blir F1 bättre – fem enkla steg

Artikeltaggar

Jan NilssonMotorsportSébastien OgierVF Motor

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare