• idag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Neil Young & Crazy Horse - Tricks man känner igen

Skivor
PUBLICERAD:
Neil Young.
Foto: Amy Harris
"Jag älskar Neil Young, men jag älskar inte den här skivan."

Folk/Rock

Neil Young & Crazy Horse

Colorado
(Reprise)

I framtiden tänker jag mig att man kan ta fram helt nya album av gamla artister bara genom att låta en AI-dator plöja igenom den gamla katalogen och ha en algoritm som sköter resten. Och om man 2045 får för sig att generera ett nytt Neil Young-album kommer det att låta som "Colorado".

Kanske är jag onödigt hård, för det är klart att det är fina nyheter att Neil Young anlitar trotjänarna i Crazy Horse för en rungande, gungande studiosession. Albumet är fyllt med tricks man känner igen, men bjuder inte precis på några överraskningar, och det skeva är lite för rakt och det raka lite för skevt.

Jag älskar Neil Young, men jag älskar inte den här skivan.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.