Hoppa till huvudinnehållet

Stall Goop är nära 10 000 segrar

Publicerad:
Reporter Mikael Solberger
Mikael Solberger
mikael.solberger@nwt.se

På måndagskvällen tog Björn Goop seger nummer 2 000 med hästar på den svenska tränarlicensen.

Björn tog över tränarrörelsen från Olle Goop år 2011 och han var tränare nummer 20 genom tiderna att nå till 2 000 segrar.

Stall Goop är dock nära ett ännu större jubileum. Olle Goop tog 7 696 tränarsegrar enligt uppgift från Hasse Svennehed på Svensk Travsport och man har alltså, på den svenska tränarlicensen, 304 vinster kvar till 10 000 segrar för stallet.

Artikeltaggar

Björn GoopKilOlle GoopTrav

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.