Femdagarsgolfen behåller greppet

Golf
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Femdagarsgolfen är alltjämt mycket populär.
Foto: Peter Bäcker
Knappt två dygn – sedan var parklassen i klassiska Femdagarsgolfen fulltecknad.
– Helt fantastiskt att ha så många redan har anmält sig, säger tävlingsgeneralen Leif Jurefalk.

2020 firar Femdagarsgolfen 25-årsjubileum och det råder inget tvivel om att tävlingen fortsätter att locka spelsugna golfare från hela Sverige till fem banor i Värmland.

I måndags öppnades anmälan till nästa års tävling och redan efter två dygn var parklassen fylld. Totalt hade över 500 spelare anmält sig på onsdagen.

– Nu fyller vi på i singelklasserna. Vi vet av erfarenhet att många anmäler sig helgen efter att anmälan öppnat. Ska bli spännande att se deltagarlistorna för singelklasserna på måndag, säger Leif Jurefalk, som ansvarat för arrangemanget sedan starten år 1996, i ett pressmeddelande.

Femdagarsgolfen 2020 arrangeras 29 juni till 3 juli och kommer nästa år att spelas på Billeruds GK, Bryngfjordens GK, Hammarö GK, Karlstad GK och Arvika GK.

Segrarna i alla klasser vinner en golfresa till Spanien.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.