VF Hockey: "Sökandet kan ge något bra för FBK"

Färjestadslegendaren och Viasat-experten Rickard Wallin gästar VF-sportens hockeypodd för att avslöja vad han gjort under en vecka som GM i Färjestad, varför den hackiga starten kan vara ett gott omen och dessutom hjälpa till att ranka de elva värmlänningarna i NHL.

Rickard Wallin är veckans gäst i VF Hockey. | Tommy Andersson
Färjestadslegendaren och Viasat-experten Rickard Wallin gästar VF-sportens hockeypodd för att avslöja vad han gjort under en vecka som GM i Färjestad, varför den hackiga starten kan vara ett gott omen och dessutom hjälpa till att ranka de elva värmlänningarna i NHL.

Lyssna på podden här nedan eller sök efter "VF Hockey" i poddappen i din smartphone och börja prenumerera på podden för att automatiskt få nya avsnitt i din mobil då de släpps.

Publicerad: