Kajsa Grytts jubileumsturné till Karlstad

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
2014 medverkade Kajsa Grytt i Packmopedsturnén.
Foto: Håkan Strandman
Kajsa Grytt firar 40 år som artist med en turné, där ett stopp blir Bar Teatral i Karlstad den 1 november.

Grytt slog igenom med Tant Strul i början av 1980-talet och bildade senare en duo med Malena Jönsson. 1991 kom hennes första soloalbum.

"Allt detta vill jag fira ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mer som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans. Jag vill hänga med er, käka med er och såklart spela för er", säger Kajsa Grytt i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.