Albumaktuella Joel Alme till Karlstad

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Joel Alme.
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Förra veckan släppte han skivan "Bort, bort, bort" och i höst gör han en rad konserter i Stockholm och Göteborg. Efter nyår åker Joel Alme på turné och den 15 februari kommer han till Karlstad och Nöjesfabriken.

"Bort, bort, bort" är Joel Almes andra skiva på svenska. Här kan du läsa VF:s recension av den.

Sammanlagt har han släppt fem soloalbum. För tio år sedan blev hans låt "Snart skiner Poseidon" fotbollslaget IFK Göteborgs inmarschsång.

Biljetterna till turnén släpps på fredag.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.