Uppträdanden och utmärkelser på Syssleträffen

Nyheter
PUBLICERAD:
"Ficktjuven" Robert Ace uppträder på Syssleträffen.
Foto: Erika Petersdotter
Tredje upplagan av Syssleträffen närmar sig, företags och föreningsmässan som arrangeras av Tuab, näringslivsföreningen iTorsby, företagarnätverket i norra Klarälvdalen och Torsby kommun den 2 november.

Förutom att traktens föreningar och företag får en chans att visa upp sig, bjuds det också på underhållning och uppträdanden. Bland annat från Rackartygarna med sin fartfyllda akrobatik och på scenen kommer 8-åriga skådespelerskan och sångaren Maja Söderström och världens ärligaste ficktjuv Robert Ace att uppträda.

Under dagen kan du testa på att köra crazycart (eldriven gokart), tipspromenad, tävlingar och släcka bränder tillsammans med brandkåren, du kan även föreviga ditt besök med ett roligt foto i fotobåset.

På kvällen kommer partybandet Tredrag uppträda och utmärkelser som Har gjort skillnad-priset och idrottspriser inom motorsport utdelas.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.