Satirteckningar visas nu i Vålberg

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Fem satirtecknare medverkar i utställningen som nu visas på Älvenäs bygdegård.
Foto: Privat
Den ambulerande satirteckningsutställningen "Vässa pennan" visas på Älvenäs bygdegård i Vålberg fram till söndag.

Utställningen har tagits fram av Bygdegårdarnas riksförbund. Medverkar gör satirtecknarna Ewert Karlsson, Max Gustafson, Sara Granér, Magnus Bard och Marja Nyberg.

På torsdag kväll klockan 19.00 gästar författaren och poeten Bengt Berg bygdegården för ett samtal om demokrati, yttrandefrihet och och satir. På söndag klockan 15.00 ges även föreställningen "Fröken" i regi av Leif Stinnerbom på bygdegården.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.