Lysviksrevyn jubilerar med krogshow

Scen
PUBLICERAD:
Årets ensemble består av Jenny Carlsson, Leif Lindh, Ann-Sofie Mattsson, Sofie Setherberg, Emelie Röjeskog, Ann Rundqvist, Henrik Kvarström, Hans-Olof Lindh, Lars-Göran Olsson och Gunilla Eriksson.
Foto: Lysviksrevyn
Sketcher, musikuppträdanden och gamla godingar kommer stå i fokus under några kvällar i november. Det har blivit dags för den tionde uppsättningen av Lysviksrevyn och med jubileumsföreställningen kommer en efterlängtad nyhet - krogshower.

– En krogshow är något som vi pratat på sedan första revyn, att det skulle vara roligt att göra - så det känns jättekul att vi kunde få ihop det tillsammans med Lysviks Byalag till vårt 10-årsjubileum, det blir lite speciellt, säger Jenny Carlsson, som har varit med sedan början, i ett pressmeddelande.

Med premiär den 8 november bjuder revygänget på material från de ungefär 200 nummer som blivit med under alla dessa år i kombination med nytt material, och givetvis finns Lysvikshönsen med.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.