Lisa Nilsson till Karlstad med show

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Lisa Nilsson sjunger, dansar och ironiserar över sitt eget liv i föreställningen "Kvinnan som är jag".
Foto: Håkan Larsson
I början av nästa år åker Lisa Nilsson ut i landet med sin show "Kvinnan som är jag". Den 26 februari kommer hon till Karlstad CCC.

– Jag ser fram emot att möta alla som inte har kunnat ta sig till Stockholm. Eftersom jag har turnerat hela mitt vuxna liv så vet jag att det kan skifta väldigt mycket, även när det gäller vilken humor som går hem på olika platser. Man får jobba mer lyhört med att anpassa sig efter publiken när man byter scen, säger hon i en intervju med TT.

Premiären ägde rum på Rival i Stockholm i vintras.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.