Värmlänning lånas ut från Modo

Ishockey
PUBLICERAD:
Värmländske talangen Linus Skager spelar i Hockeyettan den kommande månaden.

Det är Örnsköldsvik, femma i Hockeyettan norra, som lånar in forwarden från Modos J20-lag fram till den 9 november.

19-åringen hockeyfostrades i Forshaga IF och debuterade i division 1 redan säsongen 2015/2016. Året därpå flyttade han till Ö-vik för att studier på hockeygymnasiet kombinerat med spel i Modos juniorlag där han bland annat vann SM-guld med J20-laget i våras.

Hittills den här säsongen har Skager svarat för 6 (2+4) poäng på 9 matcher i J20 superelit.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.