Trött på alla skräckhistorier

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Man blir fortsatt lite uppgiven över alla lögner och domedagsprofetior motståndarna till Mumin fortsätter att sprida. Tycker det är beklagligt att man tycker det är okej att förvanska sanning och ljuga för att ”få rätt”.

Jag har inget emot deras ståndpunkt, alla har rätt till sin åsikt. Det jag har svårt för är raden av rena lögner och att man förvanskar fakta. (Vilket man högljutt kommer att säga att man inte gör.) Men nu är jag så hemult trött på alla skräckhistorier om att hela Skutberget ska hägnas in, att alla stränder försvinner, alla konspirationsteorier kring tjänstemän etcetera. Vuxna människor borde kunna uppföra sig bättre.

Jag ser fram emot en verksamhet som dels gör att Skutberget kan utvecklas, inte bara temaparken. Planen innehåller då mycket mer och det finns då en finansiering. Ser även fram emot att vi får arbetstillfällen och att det finns något som lockar hit besökare och som gör att de kanske också stannar någon natt.

Det vore välkommet för Karlstad och Värmland.

Anette

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.