King Nun - Töntigt men väldigt kraftfullt

Skivor
PUBLICERAD:

Londons King Nun kallar sitt debutalbum för en melankolisk, ledsam och viktig hyllningssymfoni till tonårsångesten. Influenserna som listas – däribland Nick Cave och bröderna Grimm – är kreddiga och mörka.

Garagerock

King Nun

Mass
(Dirty Hit)

Orka töla... "Mass" må ha jangliga gitarrer och punklallande Brandon Flowers-sång av Theo Polyzoides, men det är ingenting som vi inte har hört förut. Til syvende og sidst är skivan bara en garagerockcocktail med två deciliter Mystery Jets och fyra matskedar Libertines. Vilket inte är fy skam!

Korta, utsökta låtar med sprängkraft i, så som "Chinese Medicine" och "A Giant Came Down", gör faktiskt det här till ett av höstens mest njutningsbara lyss’ – trots de töntiga pretentionerna.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.