Mitt inflytande är inte så stort

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Helena Dahlgren
Hej Erik,
har förstått att du bara känner en socialdemokrat i Karlstad som är för Muminetableringen på Skutberget och att denne enda råkar vara undertecknad.

Jag kan bara upplysa dig om att jag känner flera som är emot en etablering.

Men jag känner också många, många fler som är för en etablering av Mumin på Skutberget.

Om jag vore den enda socialdemokraten i Karlstad som vore för en etablering så skulle inte den här debatten över huvud taget varit aktuell i dag. Det inflytandet och den makten över Socialdemokraterna i Karlstad har inte jag, även om du och andra Muminmotståndare tycks tro det.

Björn Samuelsson

Skutbergs- och Muminvän

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.