Berg i landslagstruppen – som innehöll en skräll

Fotboll
PUBLICERAD:
Marcus Berg får fortsatt förtroende i landslaget.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Marcus Berg fortsätter att få förtroende i förbundskapten Janne Anderssons landslag.
I truppen inför de kommande EM-kvalmatcherna fick även en oväntad spelare plats.

Det är Parma-försvararen Riccardo Gagliolo som får chansen i truppen till Sveriges EM-kvalmatcher mot Malta den 12 oktober och Spanien tre dagar senare.

Här är hela truppen:

Målvakter: Robin Olsen, Cagliari, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, FC Köpenhamn.

Försvarare: Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn, Mikael Lustig, Gent, Andreas Granqvist, Helsingborg, Pontus Jansson, Brentford, Filip Helander, Rangers, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Emil Krafth, Newcastle, Riccardo Gagliolo, Parma.

Mittfältare och anfallare: Sebastian Andersson, Union Berlin, Sebastian Larsson, AIK, Gustav Svensson, Seattle, Kristoffer Olsson, Krasnodar, Robin Quaison, Mainz, Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Sampdoria, Alexander Isak, Real Sociedad, Marcus Berg, Krasnodar, John Guidetti, Alavés, Muamer Tankovic, Hammarby, Oscar Lewicki, Malmö FF, Ken Sema, Udinese.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.