VF Hockey: "Vill ge sporten 15-25 miljoner mer"

Färjestads vd Stefan Larsson gästar VF-sportens hockeypodd VF Hockey och berättar om hur FBK vill bygga Sveriges främsta damlag, när man spräcker 200 miljoner i omsättning och hur han vill se upp emot 25 miljoner mer investeras i den sportsliga verksamheten – årligen.

Färjestads vd Stefan Larsson berättar om vilka planer och utmaningar som Färjestad står inför när han gästar VF Hockey | Peter Bäcker
Färjestads vd Stefan Larsson gästar VF-sportens hockeypodd VF Hockey och berättar om hur FBK vill bygga Sveriges främsta damlag, när man spräcker 200 miljoner i omsättning och hur han vill se upp emot 25 miljoner mer investeras i den sportsliga verksamheten – årligen.

Lyssna på podden här nedan eller sök efter den i poddappen i din smartphone och få automatiskt alla nya avsnitt nedladdade i telefonen när de släpps.

Publicerad: