Ola Tengroth ny vd för Lesjöfors AB

Ekonomi
PUBLICERAD:
Ola Tengroth tar över efter Kjell-Arne Lindbäck som går i pension efter 22 år som företagets vd.
Lesjöfors AB får en nya vd vid årskiftet, Ola Tengroth tar över efter Kjell-Arne Lindbäck som går i pension efter 22 år som företagets vd.

Ola Tengroth tillträder vd-posten den 1 januari 2020. han är 55 år och har senast varit vd och delägare i Kemetyl. Dessförinnan arbetade han i industriföretag som Univar, BASF och SKF och har haft ledande positioner de senaste 25 åren.

- Det är ett fint, välskött företag jag nu kommer till och en verksamhet med en tydlig agenda för sin fortsatta utveckling. Tillsammans med ledningsgrupp och övriga medarbetare ser jag fram mot att bidra i ett arbete som ska göra Lesjöfors framgångsrikt också kommande år, säger Ola Tengroth i ett pressmeddelande.