Värmländsk dubbel i Örebro

Trav/spel
PUBLICERAD:
Måndagens lunchtävlingar kördes i Örebro och det blev två värmländska segrar.

Först ut var Bengt Oltorp-tränade Enzo Am tillsammans med Per Nilsson i den första V4-avdelningen. Enzo Am har mest matchats på långa distanser men den här gången handlade det om kort distans vilket visade sig fungera alldeles utmärkt.

Från ett andraspår i volten var Enzo Am riktigt snabb den första biten och fångade upp Quantum Blues i spetskampen. Den första kilometern öppnades på 13,8 och loppet blev odramatiskt till slut då Enzo Am vann lätt på tiden 13,0 med full spänst över mål.

Den andra värmländska segern kom i lopp nio där Magnus Jakobssons You Optimal rundande konkurrenterna utan problem från tredje par utvändigt.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.