Nygård matchvinnare mot Calgary

Ishockey
PUBLICERAD:
Den tidigare FBK-stjärnan som kämpar för en plats i NHL-laget Edmonton Oilsers gjorde succé i träningsmatchen mot Calgary Flames natten till lördag.

Edmonton besegrade Calgary med 6–2 på hemmaplan. Joakim Nygård, 26, såg i slutet av den andra perioden till att Edmonton tog ledningen med 3–2 och hade totalt fem skott på mål i matchen samt 14 minuters istid. Det rapporterar Hockeysverige.

Förra säsongen gjorde Nygård 21 mål för Färjestad i SHL och har nyligen skrivit på som free agent med Edmonton Oilers.

NHL-premiären startar för Edmontons del borta mot Vancouver den 2 oktober.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.