Pål Jonson invald i Försvarsmaktens insynsråd

Politik
PUBLICERAD:
Riksdagsledamoten Pål Jonson (M) har blivit utsedd att ingå i Försvarsmaktens insynsråd.

– Vi befinner oss i en intensiv tid inom försvarspolitiken då ett nytt försvarsbeslut ska fattas nästa år. Försvarsmakten ska nu för första gången, på många årtionden, växa rejält vilket är helt nödvändigt, säger Pål Jonson, i ett pressmeddelande.

Pål Jonson kommer att ingå i Försvarsmaktens insynsråd.
Foto: Linus Carle

– Jag hoppas kunna bidra till insynsrådets arbete med de perspektiv som jag tar med mig från försvarsutskottet och EU-nämnden. Framförallt när det kommer till cyberförsvarsfrågorna samt det europeiska säkerhets- och försvarssamarbetet, avslutar Pål Jonson.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.