• idag
  25 maj
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  27 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Pål Jonson invald i Försvarsmaktens insynsråd

Politik
PUBLICERAD:
Riksdagsledamoten Pål Jonson (M) har blivit utsedd att ingå i Försvarsmaktens insynsråd.

– Vi befinner oss i en intensiv tid inom försvarspolitiken då ett nytt försvarsbeslut ska fattas nästa år. Försvarsmakten ska nu för första gången, på många årtionden, växa rejält vilket är helt nödvändigt, säger Pål Jonson, i ett pressmeddelande.

Pål Jonson kommer att ingå i Försvarsmaktens insynsråd.
Foto: Linus Carle

– Jag hoppas kunna bidra till insynsrådets arbete med de perspektiv som jag tar med mig från försvarsutskottet och EU-nämnden. Framförallt när det kommer till cyberförsvarsfrågorna samt det europeiska säkerhets- och försvarssamarbetet, avslutar Pål Jonson.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.