Misshandel utanför Tingvallaskolan – en anhållen

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En man har gripits efter ett bråk utanför gymnastiksalen vid Tingvallagymnasiet i Karlstad.

Polisen larmades till bråket vid klockan 17.40 på måndagen. Exakt vad som har hänt är oklart, men en man, född 1973, har gripits misstänkt för misshandel. En person har förts till sjukhus för kontroll av sina skador.

– Det kan vara fler personer inblandade, säger Stefan Dangardt, pressinformatör vid polisen. Vi har en patrull kvar på platsen (klockan 20.30).

Mannen anhölls senare. Brottsrubriceringen är grov misshandel.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.