Hyllad jazztrio till Kristinehamn

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Daniel Karlsson Trio.
Foto: Per Kristiansen
Daniel Karlsson Trio är en av akterna som gästar Kristinehamn i föreningen Jazz i Lusaskens regi i höst. Gruppen, som leds av värmlänningen Daniel Karlsson, spelar på Mastmagasinet den 10 oktober.

Höstens program inleds nu på torsdag med en konsert med Sofia Pettersson Trio. Den 3 oktober väntar en spelning med Henrik Linder Quintet och gitarristen Jonathan Kreisberg och den 7 november avslutar Alexander Lövmark & Perfect Storm Band Jazz i Lusaskens konserthöst.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.