• lördag
  11 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Plura skriver åt Sven-Ingvars

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Sven-Ingvars släpper nytt album i oktober med Plura Jonsson och Peter LeMarc bland låtskrivarna.
Foto: Håkan Strandman
Den 11 oktober släpper Sven-Ingvars sitt första nya album på nästan 20 år. Bland låtskrivarna återfinns Plura Jonsson och Peter LeMarc.

Det nya albumet med namnet ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt” blir det första utan Sven-Erik Magnusson som frontman. Det påbörjades hösten 2017 och är inspelat i skånska Vollsjö med Christoffer Lundqvist som producent.

På sociala medier marknadsförs det som ett möte mellan då, nu och framtid. Totalt blir det 13 spår med både gammalt och nytt material med Oscar Magnusson som ledande låtskrivare. Plura Jonsson, Peter LeMarc, Niclas Frisk och Björn Olsson återfinns bland övriga låtskrivare.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.