Bo Kaspers släpper nytt – kommer till Karlstad

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Bo Kaspers Orkester.
Foto: Pressbild
Bo Kaspers Orkester är tillbaka med ny musik – fyra år efter senaste skivan. Albumet "23:55" släpps den 22 november och under våren åker de på nordisk turné till ett 20-tal konserthus och arenor. Den 14 mars spelar gruppen på Karlstad CCC

Albumet är bandets tolfte i ordningen och beskrivs som en "renodlad soulplatta".

"Vi har varit där tidigare – soulen ligger i vårt dna – men det känns som om vi först nu mognat spel-, röst- och textmässigt för att göra den fullt ut", skriver bandet i ett pressmeddelande.

Bo Kaspers Orkester slog igenom i början av 1990-talet med debutalbumet "Söndag i sängen" och låten med samma namn. Senaste skivan "Redo att gå sönder" kom 2015. Turnépremiären sker den 5 februari i Stockholm. (TT)

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.