Åhlin-Kottulinsky jagar fjärde raka

Publicerad:
Mikaela Åhlin-Kottulinsky har tre raka pallplatser i bagaget inför tävlingshelgen i Danmark. Foto: Joakim Åström

Mikaela Åhlin-Kottulinsky visar storform i TCR Scandinavia.

I helgen jagar värmländskan sin fjärde raka pallplats.

TCR-serien kör sin näst sista deltävling för säsongen på Jyllandsringen i Danmark och Mikaela Åhlin-Kottulinsky är hoppfull på förhand.

– Vi har haft ett bra flyt senaste deltävlingarna och har riktigt bra fart i våra Cupra TCR. Målet de två kommande deltävlingarna blir att plocka fler pallplatser och gärna någon seger, samt se till att tillsammans med Robert säkra vinst i teammästerskapet. Jyllandsringen blir en spännande utmaning både för teamets och min egen del, jag ser fram emot att tävla på en ny bana, säger värmländskan i ett pressmeddelande.

Stallkamraten Robert Dahlgren leder mästerskapet och är en av få förare som har rutin av att tävla på Jyllandsringen.

– Det var ett tag sedan jag satte min fot på Jyllandsringen, men jag har med mig bra minnen därifrån och gillar banan. Det känns spännande att den sista tävlingen innan finalen går på en bana alla team har begränsad erfarenhet från. Det öppnar upp för en riktigt kul fight, säger Dahlgren.

Mikaela Åhlin-Kottulinsky ligger sexa i mästerskapet med 125 poäng, endast två bakom femman Mattias Andersson.

Artikeltaggar

Mikaela Åhlin-KottulinskyMotorsportTCR Scandinavia

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare