Karlstad IBF fyller på SSL-truppen

Innebandy
PUBLICERAD:
Ellinor Pettersson och Alma Lundström flyttas upp i Karlstad IBF:s SSL-trupp.
Foto: Karlstad IBF
Karlstad IBF fyller på SSL-truppen med ytterligare två namn med bara två och en halv vecka kvar till premiären.

Det handlar om Ellinor Pettersson, 25, och Alma Lundström, 19.

Pettersson plockas upp från Karlstad IBF Ungdom i division 1 där hon svarade för 19 (9+10) poäng på 26 matcher förra säsongen.

”En spelare som det är mycket fart och fläkt kring och hon kan spela på i stort sett alla positioner. ”Elli” har spelat i Karlstad IBF:s organisation den större delen av sin innebandykarriär, och därför är det extra kul nu att ytterligare en ”egen produkt” får chansen i SSL-truppen”, skriver klubben på sin webbsida.

Alma Lundström kommer att spela på dubbellicens i Karlstad IBF och kan därmed att spela även med Kumla IBK i division 1, en förening hon har tillhört de senaste tre säsongerna.

”En mycket bra lösning som alla parter är nöjda med. Alma är en mycket spelskicklig back med bra blick för spelet, och med ett bra skott”, skriver KIBF.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.