Vd-byte på Hagforsföretag

Näringsliv
PUBLICERAD:
Tobias Bohm blir ny vd för IP station.
Foto: Daniel Olausson
Hagforsbaserade IP-administrationsföretaget IP station, tidigare Nellpat, byter vd.
Vid månadsskiftet tillträdde Tobias Bohm på posten.

I ett pressmeddelande på företagets hemsida beskrivs Tobias Bohm ha en gedigen bakgrund inom patentbranschen och den tidigare vd:n Maria Hultgren tillträder som vice vd med ansvar för kvalitet och tjänsteutbud.

"Med Tobias erfarenhet, nätverk samt marknads och -säljprofil, får vi in en ledare som kan positionera oss som branschledande av outsourcade tjänster inom IP-administration", säger styrelsens ordförande Lennarth Larsson.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.